Webdesign in Amsterdam

ontwerp en realisatie onderscheidende websites

Logo, Visitekaartje & een Website?
Wij maken onderscheidende, effectieve websites, logo’s en huisstijlen. Snel, professioneel en betaalbaar.
Bel Nikolai NL Design Studio op 020 320 66 86 

Voor een bedrijf of ondernemer in Amsterdam (of waar dan ook) is het belangrijk om lokaal te worden gevonden en om op te vallen met een website met responsive webdesign Amsterdam.

Een professionele website is heel belangrijk voor een passende presentatie van uw bedrijf in Amsterdam. Is uw huidige website of webdesign verouderd (ouder dan 3 jaar), dan is het tijd om na te denken over een nieuwe website, zodat uw webdesign up-to-date is en zich voldoende onderscheidt van uw concurrenten in Amsterdam.

Webdesign Amsterdam. Logo en website ontwerp. Professionele betaalbare website met WordPress.

Nikolai NL Design Studio. Uw webdesign bureau in Amsterdam.

Wij zijn een full service webdesign bureau met passie voor professioneel webdesign Amsterdam.

Wij hebben veel ondernemers in Amsterdam geholpen met het realiseren van mooie,  effectieve, onderscheidende websites.

Klanten waarderen ons omdat we er altijd in slagen om mooie websites te ontwerpen en te bouwen, waar onze klanten trots op zijn.

Wij werken voor verschillende bedrijven, ondernemingen en organisaties in Amsterdam. We werken altijd snel en klantvriendelijk.

Websites met WordPress.
Webdesign Amsterdam.

Wilt u net als veel andere ondernemers in Amsterdam zelf uw website beheren? Dat kan! Elke website van Nikolai NL Design Studio (met altijd een gebruiksvriendelijk webdesign Amsterdam) is voorzien van een website beheersysteem (content management systeem of CMS) WordPress. WordPress is een stabiel, veilig en robust beheersysteem (CMS) dat goed werkt en makkelijk is om te leren gebruiken.

Na de oplevering kunt u de website voor uw bedrijf in Amsterdam zelf eenvoudig aanpassen en onderhouden, ook kunt u de website veranderen of uitbreiden. WordPress komt met veel handige opties en plug-ins. Heel belangrijk is de SEO-plugin die uw website controleert op juiste zoektermen. Zodat  uw bedrijf beter wordt gevonden in Amsterdam!

Claudia van Deudekom - Mijn kanker is een krokodil

Website voor Claudia van Deudekom

Ontwerp en realisatie website
Website Stedelijk Studies

Website Stedelijk Studies

Ontwerp, realisatie en onderhoud website
Ontwerp huisstijl, realisatie website voor Thuis Vitaal

Ontwerp huisstijl, realisatie website voor praktijk in ergotherapie Thuis Vitaal

Ontwerp huisstijl, beeldbewerking, ontwerp en realisatie website.
Ontwerp logo Bocavista Ontwerp huisstijl en website voor Bocavista Ontwerp huisstijl inclusief logo, briefpapier, website, sjablonen voor facturen en PowerPoint presentaties, vormgeving Instagram Feed.

Ontwerp huisstijl en website voor content marketing bureau Bocavista

Ontwerp huisstijl inclusief logo, briefpapier, website, sjablonen voor facturen en PowerPoint presentaties, vormgeving Instagram Feed.

Webdesign Amsterdam. Professioneel grafisch- en interactieontwerp

Nikolai NL  Design Studio helpt u met ontwikkeling van een effectief en tot verbeelding sprekend webdesign. Wij leveren grafisch ontwerp van topkwaliteit.

Wij werken met ervaren, creatieve webdesigners en website bouwers in Amsterdam. Deze professionals weten probleemloos het webdesign aan te passen aan de huisstijl van uw bedrijf.

Elk webdesign wordt responsive gemaakt. Responsive webdesign betekent dat uw website zich aanpast aan een desktop, een tablet of een mobiele telefoon.

Websites met WordPress.
Webdesign Amsterdam.

Onze ontwerpen zorgen ervoor dat de website bezoekers in Amsterdam uw website kunnen vinden, dat ze de teksten lezen, doorklikken op de website of overgaan tot gewenste actie.

Een effectief grafisch ontwerp verleidt de bezoekers en stimuleert de om op de knoop ‘vraag nu offerte aan’ te klikken.

Wij zijn een professioneel en ervaren webdesign Amsterdam bureau. Wij maken onze ontwerpen altijd compleet met opvallende “call to action” knoppen of banners.

Ontwerp huisstijl, logo, visitekaartjes, briefpapier, sjablonen facturen. Ontwerp en realisatie website voor Salomons Taxaties

Huisstijl en website voor Salomons onroerend goed Taxaties

Ontwerp huisstijl inclusief logo, visitekaartjes en briefpapier. Ontwerp en realisatie website.
Logo Website Praktijk in Haptotherapie

Ontwerp huisstijl en website voor Praktijk in Haptotherapie

Fotografie, ontwerp logo, visitekaartjes, briefpapier, realisatie website
Ontwerp logo en basishuisstijl, ontwerp en realisatie website voor SmartEagle

Ontwerp logo, ontwerp en realisatie website voor IoT solutions Startup SmartEagle

Ontwerp basishuisstijl, ontwikkeling kleurenpalet, realisatie website met WordPress
Huisstijl en website voor het Kohnstamm Instituut

Ontwerp logo en volledige huisstijl, realisatie website voor het Kohnstamm Instituut.

Ontwerp volledige huisstijl, ontwerp en realisatie website met een gebruiksvriendelijk beheersysteem

Website laten maken in Amsterdam.
Snel, professioneel en betaalbaar!

Betaalbaar webdesign Amsterdam door Nikolai NL Design Studio. Een gebruiksvriendelijke website met een beheersysteem, geoptimaliseerd voor de zoekmachine heeft u al vanaf € 850,- (indien een standaard webdesign voor u voldoende is).

Wilt u een onderscheidende website op maat, dat kan al vanaf € 1.500,- Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze projectaanpak en werkmethode.

Webdesign Amsterdam. Voor iedereen in Amsterdam en omgeving.

Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk. Wij onderhouden lange relaties met veel van onze klanten, dankzij onze professionaliteit en effectief webdesign Amsterdam.

Kennis maken? Wij komen graag langs bij uw bedrijf in Amsterdam. Tijdens onze kennismaking bespreken we uw wensen en doelstellingen. Indien gewenst, maken we gratis een vrijblijvende offerte. Interesse? Neem dan contact met ons op. In Amsterdam.

Logo, Visitekaartje & een Website?
Wij maken onderscheidende, effectieve websites, logo’s en huisstijlen. Snel, professioneel en betaalbaar.
Bel Nikolai NL Design Studio op 020 320 66 86 

Webdesign Amsterdam – snel, betaalbaar & effectief!

Ontwerp en bouw website voor Aram Leeuw – Webdesign Amsterdam,  webdesign website Alice Pley Search, ontwerp logo, ontwerp en bouw website voor WonderWater, webdesign voor Instituut voor Positieve Psychologie.

onze klanten over ons

Logo Website Praktijk in Haptotherapie

Vanaf het begin voelde ik me goed begrepen door Nikolai. Hij kon mijn wensen vertalen in ideeën, wat ik echt knap vind. Met zijn creatieve brein heeft hij een veel mooiere site gemaakt dan ik me kon wensen. Het was lekker werken samen, leuke 1-2tjes. Hij luistert goed, geeft vertrouwen en heeft humor.

De huisstijl is ontstaan door een muurtje waar ik voor stond tijdens de fotosessie. Fotograferen kan hij dus ook goed, zie portretten. Na 10 jaar praktijk is het heerlijk een nieuwe, frisse site, logo en huisstijl te hebben waar ik weer lang mee voort kan.

David Kombrink

Nikolai combineert de unieke combinatie om logo’s, huisstijlen en websites vorm te geven en deze technisch te realiseren naar de laatste standaarden.

Hij voelt snel aan wat de wensen en mogelijkheden zijn en vertaalt dat in een verassend en passend ontwerp. Daarbij houdt hij op autonome wijze vast aan zijn eigen professionele standaarden waaraan een goed ontwerp dient te voldoen.

Met veel geduld laat hij dat inzien, met ruimte voor flexibiliteit en variëteit, om vervolgens in nauwe samenwerking tot het beste resultaat te komen. Zijn creatieve en technische vaardigheden in combinatie met up-to-date kennis van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied staan garant voor topkwaliteit.

Nikolai heeft ons geholpen met het definiëren van onze doelgroep en heeft de website speciaal voor onze doelgroep gemaakt. Hij kwam met goede ideeën, denkt altijd mee, is kritisch, maar schakelt snel en gaf ons goede tips. Mooi om te zien hoe goed de nieuwe website presteert. We zijn nu zeer goed te vinden en zien dat terug in de aanmeldingen!

Nikolai is getalenteerde designer die creativiteit en techniek uitstekend weet te combineren. Verder weet hij als geen ander hoe je van een idee een fantastisch, stijlvolle en uniek design en website kan maken.

Nikolai heeft een enorm positieve houding. Zijn frisse energie is aanstekelijk! Hij heeft echt het verschil gemaakt met de perfecte website en zijn ondersteuning.

Website voor Alice Pley Search

Nikolai is als geen ander in staat om modern en tijdloos vorm te geven in combinatie met grondige kennis van en ervaring met de meest moderne technieken. Hij denkt mee over een breed scala aan onderwerpen tijdens het ontwerp en de implementatie van het proces, zoals zoekmachine optimalisatie, de uitstraling en de marketing van de website. Nikolai levert fantastisch werk tegen een zeer redelijke prijs. Daarnaast is Nikolai een hele prettige en integere persoonlijkheid. Het is een plezier om met hem te werken.

Website voor Alice Pley Search

Ik heb als bestuurslid van een landelijke beroepsvereniging een aantal jaren samengewerkt met Nikolai. Mijn ervaringen waren zeer positief. Hij heeft veel verstand van zaken, denkt goed mee en is precies. Altijd bereikbaar voor overleg en reageert snel op vragen of problemen aangaande de website.

Bas Westland - Headhunter, Linkedin Trainer, Speaker and Blogger on Recruitment Innovation - CEO / Senior Consultant at e-people

Nikolai has been involved with the web and corporate design for my company e-people and our blog emploIT from the start. In the meantime we have done a redesign for both and the results get better every time. Nikolai’s designs are creative and different and that’s exactly what we aim for at our company.

Next to web design he has done an excellent job in designing our business cards, office stationary, presentation material and company gifts in one consistant design as well. Don’t think he’s “easy” to work with. If he thinks your ideas won’t work, he’ll definitely tell you and convince you otherwise. To put it short: don’t hesitate to hire him!

Nikolai heeft gerny.nl voor mij herontwikkeld – en met groot succes! De website ziet er niet alleen goed uit, maar hij heeft ook commercieel en marketingtechnisch met mij meegedacht. Het resultaat: een mooie website die aantrekkelijk is en helder, die geoptimaliseerd is voor google, en die klanten trekt. Bovendien is Nikolai heel prettig om mee samen te werken. Hij reageert altijd snel en doet wat nodig is. Een aanrader!

Nikolai is a great website designer, very creative. But maybe even more important: it is a pleasure to work with him. He is capable to listen very carefully to the needs of your organisation and to translate them into a beautiful result. He is also a good teacher who has a lot of patience to help you work with it further.
I’d recommend him highly!

Ik heb Nikolai leren kennen als iemand die vlot aanvoelt wat je wensen en bedoelingen zijn. Vanuit dat beeld weet hij een mooi en zeer bruikbaar product te creëren waarbij dienst verlenen hoog in het vaandel staat.
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Nikolai en kan hem iedereen van harte aan bevelen!

In mijn functie van marketing medewerker heb ik met Nikolai samengewerkt aan ontwerp en bouw van een nieuwe website voor Nétive VMS B.V. Nikolai is heel benaderbaar, communiceert helder en snel. Hij is een echte teamwerker, is goed in staat om complexe projecten te begeleiden en zorgt voor een goed resultaat. Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe website en over onze samenwerking met Nikolai.

Nikolai heeft de deskundigheid en creativiteit om een esthetische en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke website te produceren met vele flexibele mogelijkheden. Naast dit alles is hij zeer betrouwbaar, secuur en reageert altijd snel op vragen. Ik raad hem zonder reserves aan.

Nikolai has delivered a great job for our company (Landelijke Vereniging van Medisch Psychologen) by creating a new website for us but also coaching us through the whole process. Really understanding what our company and work is about and using that for the design and implementation of the new website and the registration of our members. Accurate, punctual, creative and very patient!

Nikolai has proven to be a very good designer/web developer who’s able to translate all kinds of wishes and demands into a very workable interaction design and web-environment. His designs are clean and crispy, his insights in webdevelopment eye-opening. It has been a pleasure to work with him!

Nikolai both designed and built the websites of the Huizinga Institute and the Research School for Media Studies. Working with him has been a privilege, as Nikolai is not only a skilled designer/developer, but also a patient instructor who cheerfully answered all of my – no doubt – very silly questions. Big thumbs up for Nikolai!

De Amsterdamse Design Studio NIKOLAI NL ontwierp en ontwikkelde onze webshop van A tot Z met smaak, vakmanschap én geduld. Het resultaat: een prachtige online store. In dit ontwerp komen onze handsome stuff pas echt tot hun recht. NIKOLAI NL is een aanrader!

Nikolai designed and built our site at wedocommunications.com For me, Nikolai’s biggest value was to perfectly translate our design and technical brief into a clean, well structured site with outstanding design touches. I highly recommend working with Nikolai if you are looking to develop a clean, user friendly online platform with great design.

P.S. Nikolai may be responsive and personable, but don’t underestimate his technical skills. We will be hiring him again for our site 2.0

Nikolai is of that rare breed who understands technology as well as design. We worked with him on our website and were very happy with his work & his reliable way of communicating. He delivered the right solutions, within’ budget & in time. If you are looking a web developer with great design skills – he’s your man.

We kijken terug op een uiterst geslaagde negende editie van de Photo Academy Award! Met weer een recordaantal foto’s en vele prachtige prijzen konden we deze editie van de Photo Academy Award met recht succesvol noemen. Namens de organisatie hartelijk dank voor je bijdrage, inzet en enthousiasme!