Logo Praktijk in Haptotherapie

Ontwerp volledige huisstijl inclusief logo, visitekaartjes, briefpapier, sjablonen voor facturen en formulieren. Ontwerp en realisatie website met WordPress.

Wij hebben gezorgd voor ontwikkeling en implementatie van een volledige huisstijl inclusief ontwikkeling van een kleurenpalet, ontwerp van een logo, visitekaartjes, briefpapier, sjablonen voor facturen en formulieren en grafisch- en interactieontwerp voor de website.

Vanaf het begin voelde ik me goed begrepen door Nikolai. Hij kon mijn wensen vertalen in ideeën, wat ik echt knap vind. Met zijn creatieve brein heeft hij een veel mooiere site gemaakt dan ik me kon wensen. Het was lekker werken samen, leuke 1-2tjes. Hij luistert goed, geeft vertrouwen en heeft humor.

De huisstijl is ontstaan door een muurtje waar ik voor stond tijdens de fotosessie. Fotograferen kan hij dus ook goed, zie portretten. Na 10 jaar praktijk is het heerlijk een nieuwe, frisse site, logo en huisstijl te hebben waar ik weer lang mee voort kan.

Logo Website Praktijk in Haptotherapie

Impressie website

Impressie website Praktijk in Haptotherapie
Impressie website Praktijk in Haptotherapie
Impressie website Praktijk in Haptotherapie
Impressie website Praktijk in Haptotherapie
Impressie website Praktijk in Haptotherapie

Daarnaast hebben we gezorgd voor grafisch- en interactieontwerp, technische realisatie website inclusief implementatie van een makkelijk te leren, gebruiksvriendelijk website beheersysteem, optimalisatie van de website voor laadsnelheid, betere prestaties in de zoekmachines en optimale weergave van de mobiele versie van de website.

Praktijk in Haptotherapie

Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. In haptotherapie leer je spanningsklachten te hanteren zodat contact met jezelf en anderen makkelijker wordt.

Ontwerp visitekaartje

Voorkant visitekaartje Praktijk in Haptotherapie
Achterkant visitekaartje Praktijk in Haptotherapie
Alternatief voorstel voorkant visitekaartje Praktijk in Haptotherapie

Fotografie, creatie en selectie beeldmateriaal, digitale nabewerking

Fotografie, creatie beeldmateriaal, digitale nabewerking