ontwerp logo en website morpheos

Ontwerp huisstijl. Ontwerp en realisatie website.

Wij hebben gezorgd voor ontwikkeling en implementatie van een basishuisstijl voor Morpheos. We ontwierpen een tijdloos, modern en onderscheidend logo, ook hebben we een digitaal sjabloon voor briefpapier gemaakt. Daarnaast hebben we gezorgd voor selectie, creatie en nabewerking van diverse beelden voor de website.

Nikolai combineert de unieke combinatie om logo’s, huisstijlen en websites vorm te geven en deze technisch te realiseren naar de laatste standaarden.

Hij voelt snel aan wat de wensen en mogelijkheden zijn en vertaalt dat in een verassend en passend ontwerp. Daarbij houdt hij op autonome wijze vast aan zijn eigen professionele standaarden waaraan een goed ontwerp dient te voldoen.

Met veel geduld laat hij dat inzien, met ruimte voor flexibiliteit en variëteit, om vervolgens in nauwe samenwerking tot het beste resultaat te komen. Zijn creatieve en technische vaardigheden in combinatie met up-to-date kennis van de nieuwste ontwikkelingen in zijn vakgebied staan garant voor topkwaliteit.

David Kombrink

Morpheos helpt u of uw organisatie met:

Personal & Executive Coaching. Conscious Team Development. Culture Change & Organizational Transformation.

Ontwerp en realisatie website met WordPress. Grafisch- en interactieontwerp website.

Realisatie van de mobiele versie van de website en optimalisatie van de website voor de zoekmachines.

Technische realisatie van de website, inclusief implementatie van een gebruiksvriendelijk, makkelijk te leren, website beheersysteem.