Huisstijl en website voor MOED Museum

Ontwerp logo en huisstijl, realisatie website

MOED Museum ontwerp impressie startpagina website

MOED Museum onderzoeksproject Universiteit Utrecht

MOED is een project van de onderzoekers van het Graduate Gender Programma van de Universiteit Utrecht. Het Museum of Equality and Difference (MOED) is een online museum en onderzoeksproject dat zich richt op de verbeelding van gelijkheid en verschil.

De website voor MOED is ontworpen met als uitgangspunt veel flexibiliteit in opmaak en vormgeving van uiteenlopende exposities. De sectie exposities is de kern van de website. Elke expositie moet een eigen karakter kunnen krijgen en er totaal anders kunnen uitzien. Daarom hebben we de exposities van alle denkbare manieren om een online expositie vorm te geven voorzien.

Daarnaast hebben we diverse huisstijl-uitingen gemaakt waaronder:

  • Sjablonen voor posters, aankondigingen en uitnodigingen
  • Visitekaartjes

Ontwerp visitekaartje

Ontwerp visitekaartje MOED Museum
Ontwerp visitekaartje MOED Museum
Ontwerp visitekaartje MOED Museum

generiek visitekaartje in twee kleuren kan per expositie eenvoudig worden aangepast

Ontwerp en bouw website met WordPress

Grafisch- en interactieontwerp, technische realisatie website inclusief implementatie van een makkelijk te leren, gebruiksvriendelijk website beheersysteem.

Optimalisatie van de website voor laadsnelheid, betere prestaties in de zoekmachines en optimale weergave van de mobiele versie van de website.

Impressie alternatieve invulling startpagina

MOED Museum - Impressie alternatief voorstel expositie pagina

startpagina kan voor elke expositie eenvoudig worden aangepast, de startpagina en de expositiepagina krijgen snel en eenvoudig een andere uitstraling