Nicol Tadema - de Voor, blogger, beheerder emploIT

Wauw, wat heerlijk fris, eigentijds en overzichtelijk! Complimenten!

Ontwerp en realisatie blog voor emploIT

EmploIT.nl heeft sinds de oprichting in 2006 behoorlijk wat veranderingen gekend. Van heel donkergroen in de begindagen, naar lichter groen met een tekstvak, naar fris donkerblauw en groen met pixelpoppetjes.

In de techniek is er in de afgelopen jaren ontzettend veel veranderd. En veel van deze veranderingen hebben we de afgelopen maanden ook doorgevoerd voor emploIT. Zo is de website responsive gemaakt, is ze nog beter geoptimaliseerd voor snelheid en zoekmachines.

Geoptimaliseerd voor weergave op smartphones

Ook hebben we EmploIT.nl geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en zijn de blogs op je telefoon of tablet net zo prettig en goed te lezen als vanachter je pc. En we hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd op het gebied van interactie, navigatie, snelheid en de vindbaarheid van de website.”

Frisse huisstijl, helder en goed leesbaar

De huisstijl met bijpassend fris kleurgebruik, heldere typografie, goede leesbaarheid en het gebruiksgemak.

Authentieke verhalen van emploIT

emploIT is een blog met authentieke verhalen uit de praktijk door professionals die een passie hebben voor ICT, internet en social media enerzijds en mensen, carrière en loopbaanvraagstukken anderzijds. emploIT is gestart door Bas Westland van e-people.

Gebruiksvriendelijke website, gemaakt met WordPress
Gebruiksvriendelijke website, gemaakt met WordPress